ThermaScope HD Kiln and Cooler Camera Compilation

0
143

ThermaScope HD Kiln and Cooler Camera Compilation
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
New air-cooled ThermaScope HD kiln and cooler cameras will improve operational efficiency and combustion control while enabling safe compliance with pollution minimising protocols.

ThermaScope HD aids in detecting snowmen, red rivers and other anomalies and make routine plant maintenance and shutdowns more predictable and less disruptive to the process. ThermaScope HD cameras are built to withstand the harsh environment of the cement kiln and provide high quality, reliable and accurate data from inside the kiln. Requiring minimal maintenance, they relay valuable information from the heart of the clinker-making process, allowing plant engineers to make informed decisions about their operation.
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure