Bark waste wood moving stoker grate boiler cameras, www.basscam.net

0
248

Bark waste wood moving stoker grate boiler cameras, www.basscam.net
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
Camera views Bark waste wood boiler with moving horizontal grate. Camera viewing through cleanout port 2 ft. above grate, viewing straight forward. Color imagery. See more at www.basscam.net High Temperature Furnace cameras are used to view inside kilns, boilers, reactors etc. up to 4000F/2000C temperatures. Other videos available on www.basscam.net Cameras provide plant operators real time viewing of flames and other conditions inside the unit. The CF camera is useful inside Rotary kilns, cement kilns, hazardous waste kilns, furnaces of many sorts, boilers of all types, bark boilers, coal boilers, biomass boilers, recovery boilers etc. Applications include processing plants of all types. Examples are: Pulp and Paper Mills, Power Plants, Refineries, Chemical Plants, Steel Mills, Cement Plants, Lime Plants, Biomass Power Plants, Waste incinerators, MSW boilers, Glass furnaces, Municipal Solid Waste boilers etc.
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure