Ladle Preheater – Temperature Measurement.wmv

0
198

Ladle Preheater – Temperature Measurement.wmv
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
Before steel is poured into the ladle, it is normally pre-heated to equalize temperatures and conserve energy. Logika Technologies (www.logikatech.com) utilizes a Fiber Optic 2 Color Pyrometer to accurately measure the temperature of the ladle during pre-heating. Traditionally, thermocouples are used, but they only measure the temperature of the air in the ladle. Our pyrometer will measure the temperature of the refractory so the mill will know exactly what the temperature of the ladle is at any given time. Because thermocouples measure the heated air inside the ladle, the exact temperature is never known or how long it takes to heat the ladle to the optimal temperature. Contact Logika Technologies for additional information (info@logikatech.com).
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure