Thermoteknix MultiView Enterprise

0
87

Thermoteknix MultiView Enterprise
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
One platform combining & comparing data from multiple temperature sensors over the rotary kiln and cooler.

Thermoteknix MultiView Enterprise revolutionises kiln, cooler and pyroprocess monitoring and control, delivering unique insights to support detailed optimisation programs. MultiView Enterprise is an integrated kiln and cooler, multi-sensor data platform. A single solution combining real-time kiln shell temperature scanning, live pyroprocess and cooler thermal video in a single, modular package, delivering a new generation of real time and historical process insight, alarming and control.

Building on Thermoteknix’ global experience designing, manufacturing and supplying the cement industry with its leading kiln temperature measurement and monitoring, MultiView Enterprise brings a radical, state-of-the-art solution to multi-sensor temperature systems. Its modular configuration of sensors combine into one integrated, fully featured solution with one Human Machine Interface (HMI) providing effortless access to live and historical data, synchronised throughout the kiln campaign.
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure