Model 331 Cryogenic Temperature Controller

0
234
Vui lòng liên hệ với chúng tôi– chúng tôi sẽ liên hệ lại với khách hàng bằng điện thoại hoặc email.
Lưu ý: Tham khảo ý kiến của nhân viên INO sẽ giúp bạn tiết kiệm được thời gian và chi phí khi cần mua sắm. ​​Với sự tư vấn của chúng tôi, bạn sẽ không gặp khó khăn khi tìm hiểu về đặc tính của sản phẩm cần mua.

The Model 331 Cryogenic Temperature Controller combines the easy operation and unsurpassed reliability of the Model 330 with improved sensor input and interface flexibility, including compatibility with negative temperature coefficient (NTC) resistance temperature detectors (RTDs). Backed by the Lake Shore tradition of excellence in cryogenic sensors and instrumentation, the Model 331 Temperature Controller sets the standard for mid-price range temperature control instruments.

    Operates down to 1.2 K with appropriate sensors
    Two sensor inputs
    Supports diode, RTD, and thermocouple sensors
    Sensor excitation current reversal eliminates thermal EMF errors for resistance sensors
    Two autotuning control loops: 50 W and 1 W
    IEEE-488 and RS-232C interfaces, analog outputs, and alarm relays

The Model 331 is being replaced by the new Model 335—available May 2011
Limited quantities of the Model 331 are still available

Lưu ý: Nếu một thiết bị nào đó không được liệt kê ở đây, điều đó không có nghĩa rằng chúng tôi không hỗ trợ được bạn về thiết bị đó. Hãy liên hệ với chúng tôi để biết danh sách đầy đủ về thiết bị mà chúng tôi có thể hỗ trợ và cung cấp.
INO: Bán, Báo giá, tư vấn mua sắm và cung cấp, tư vấn sản phẩm thay thế; tương đương, hướng dẫn sử dụng, giá…VNĐ, …USD info@ino.com.vn | Tel: (+84) 028 73000184 | Model 331 Cryogenic Temperature Controller.