3 Minute water and waste water engineering tutorials

0
320

3 Minute water and waste water engineering tutorials
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
Welcome to our channel!

Watch here our channel trailer. AET LLC is a consulting company for water and waste water engineering. We are publishing in our channel 3 minute video tutorials for all topics around water and waster treatment. Our channel has an educational purpose for students, plant operators and everybody else who is interested in water and waste water engineering. We start off with biological treatment processes such as BOD removal and nitrification with fixed film product solutions. Another big focus of our videos is sedimentation and how to improve sedimentation in clarifiers. Our topics are always related to customer questions therefore if you have a question please ask us and we will prepare a 3 min tutorial around the topic. Enjoy, subscribe and like!
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure