Hydrostatic Test | Pipe End Plugs | E-PEP™

0
729

Hydrostatic Test | Pipe End Plugs | E-PEP™
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
STATS patented Pipe End Plugs are used primarily in construction and fabrication of the oil, gas and petrochemical industries to cap open ended pipe, pipe spools or piping systems facilitating hydrostatic leak and strength tests.

STATS E-PEPs™ are fitted to the pipe end and hydraulically actuated, gripping the pipe externally. The introduction of hydraulic set pressure activates a mechanical lock assembly that grips the OD of the pipe whilst simultaneously energising an elastomeric seal in the ID. This allows the pipework to be pressure tested with minimum preparation to the pipe end and no remedial work after removal. A through port allows the system to be filled and pressurised or vented through the E-PEP™. To remove the E-PEP™ from the pipe end, hydraulic pressure is applied to the unset circuit, retracting the lock assembly and de-
energising the seal.

For more information visit –
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure