Kikusui- High Voltage Digital Voltmeter (Model:149-30A)

0
440
Vui lòng liên hệ với chúng tôi– chúng tôi sẽ liên hệ lại với khách hàng bằng điện thoại hoặc email.
Lưu ý: Tham khảo ý kiến của nhân viên INO sẽ giúp bạn tiết kiệm được thời gian và chi phí khi cần mua sắm. ​​Với sự tư vấn của chúng tôi, bạn sẽ không gặp khó khăn khi tìm hiểu về đặc tính của sản phẩm cần mua.

The 149-30A is a DC high voltage voltmeter that accurately measures and digitally displays high voltages up to ± 30kV. Its high input impedance (1000M Ohm) makes it suitable for voltage measurements of high impedance DC high voltage power supplies. Since it has a high accuracy dispite its small size and light weight, it can be easily used as a portable calibrator.

Features

  • Measures high voltages (DC) up to ±30kV
  • Large 4 1/2 digits LED display
  • High measurement accuracy and high input impedance
  • For output voltage calibration of withstanding voltage testers and insulation testers

Lineup

Model Specification
149-30A Discontinued.
DC +/-30kV, Used for high voltage, For DC voltage only: max. 30kV, High input impedance: 1000M Ω

Resource & Download

Lưu ý: Nếu một thiết bị nào đó không được liệt kê ở đây, điều đó không có nghĩa rằng chúng tôi không hỗ trợ được bạn về thiết bị đó. Hãy liên hệ với chúng tôi để biết danh sách đầy đủ về thiết bị mà chúng tôi có thể hỗ trợ và cung cấp.
INO: Bán, Báo giá, tư vấn mua sắm và cung cấp, tư vấn sản phẩm thay thế; tương đương, hướng dẫn sử dụng, giá…VNĐ, …USD info@ino.com.vn | Tel: (+84) 028 73000184 | Kikusui- High Voltage Digital Voltmeter (Model:149-30A) .