Hydrostatic Test | Flanged Weld Test Tools | Hydraulically Activated

0
299

Hydrostatic Test | Flanged Weld Test Tools | Hydraulically Activated
Các câu hỏi, thắc mắc, thông tin liên quan đến sản phẩm được giới thiệu trong video dưới đây từ khâu mua sắm, lựa chọn, sử dụng, cài đặt hay thay thế, vui lòng liên hệ với INO Team để được hỗ trợ và tư vấn kịp thời.

– – – LƯU Ý – – -: Với những thiết bị không được liệt kê ở đây không có nghĩa là chúng tôi không hỗ trợ được bạn, công ty chúng tôi chuyên đề xuất giải pháp, tư vấn mua sắm và cung cấp thiết bị về cảm biến công nghiệp, đo lường và tự động hoá cho các công ty trong và ngoài nước.
Công ty TNHH Giải pháp và Công nghệ Đo lường INO, nhà cung cấp các thiết bị đo lường và tự động hóa công nghiệp.
Flanged Weld Test Tools enable hydrostatic pressure testing of new flange welds. Use of the tool minimises the test system limits and reduces the time required to undertake the maintenance or modification work. The tools are designed with a single seal and flange configuration and are available in a range of sizes compatible with common pipe schedules and flange types / sizes.

STATS comprehensive range of ancillary equipment is available on a rental basis to support our range of Hydrostatic Weld Test Tools. We can also supply competent Field Technicians to provide operators a full turnkey testing package, delivering a first class maintenance solution for their assets.

For more information visit –
Web: www.ino.com.vn | Mail: info@ino.com.vn
Tel: (+84) 028 73000184 | Hotline: 0947200184
Website: http://www.ino.com.vn Website: http://www.ino.vn
Please visit INO YouTube Channel for more Video
https://www.youtube.com/inomeasure